S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “OK” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde
Ok

Sterilovaná šťáva z bezových plodů dle J.A.Zentricha

24.11.2016

Přírodní medicína při nachlazení a k celkovému zvýšení imunity .

 

Čerstvě vylisovanou štávu ze zralých plodu černého bezu  850 ml

40% brandy nebo vodka ( u 37,5%  přiměřeně více)           150 ml

na špičku kulatého nože - kyselina citronová

 

Šťávu převaříme, po zchladnutí přidáme alkohol a kyselinu citronovou, zamícháme a naplníme do vymytých lahviček a sterilujeme 15 minut při 80 °C

Dávkujeme formou kůry 8 - 10 polévkových lžic denně , po dobu 2 až 3 týdnů.

MTU5ZTUzN