Náš web také používá cookies. Setrváním na stránkách souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies si můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

 





Hodnocení obchodu na Zboží.cz

NajduZboží.cz


Podporuje mojeID

Akční nabídka

TOP produkty

naše cena 119,00 Kč (4,76 EUR)
skladem
naše cena 139,00 Kč (5,56 EUR)
skladem
naše cena 149,00 Kč (5,96 EUR)
skladem

Kontaktujte nás

Rosby Czech s.r.o.
Na Bělidle 64/3 Praha 5
Provozovna: Pod tratí 743, 33202 Starý Plzenec
tel: +420 727 909 705
obchod@rosby.cz

Recenze Heuréka

Přidáno: 11.09.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jednosuše spokojenost a rychlá zpětná vazba.

 

 

Přidáno: 13.08.2017

Daniana

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží dorazilo velice rychle, až jsem sama byla překvapená, vše proběhlo naprosto bez problémů. :-)

 

 

Přidáno: 14.07.2017

AK

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Široký sotiment, příznivé ceny.

 

 

Přidáno: 05.06.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

spokojenost

Pro:

výběr
přehledný popis

Proti:

--

 

Přidáno: 03.04.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kvalitní zboží za slušné ceny
Dobrá komunikace
Rychlé dodání
Doporučuji

Pro:

Možnost koupit zboží, které v běžných obchodech nebývá

 

Přidáno: 09.03.2017

Alena

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Možnost objednání z domova
Oslovily mě ceny produktů
S obchodem jsem velice spokojena
Obchod doporučuji ostatním

Pro:

Nákup z domova
Skvělé ceny

 

Přidáno: 27.12.2016

Myška

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji skvělý nákup

Pro:

velký výběr rychlé dodání

Proti:

šampon,který jsem chtěla bohužel vyprodán

 

Přidáno: 18.12.2016

omanomana

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Tento obchod rozhodně doporučuji, se zbožím jsem velmi spokojená a stále se k němu vracím. Výborná komunikace i rychlost doručení.

Pro:

Kvalitní zboží, přehledné a hezky udělané webové stránky. Dobrá komunikace s obchodem a rychlost doručení.

Proti:

O žádných nevím.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení. Velmi si ceníme, pokud když si chvilku k napsání recenze najdou i zákazníci, kteří jsou plně spokojeni.
Přejeme Vám příjemné prožití vánočích svátků
Team Ex Herbis
 

Přidáno: 17.12.2016

Kateřina

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jedinečnost obchodu spočívá v šíři a hloubce nabízeného zboží, u každé položky jsou neobvykle podrobné popisky. Vzhledem ke stoupajícím nákladům na poštovné je pro kupujícího výhodou, když vše potřebné může nakoupit v jediném obchodě.
Bohužel webovky jsou technicky slabé, filtrování je omezené, hledání zboží zabere mnoho času. Je to škoda. A ačkoliv nabízí slevu zákazníkům s účtem, účet není možné reálně vytvořit.

Pro:

Má širokou nabídku vzácných produktů, zboží bylo odesláno velmi rychle.

Proti:

Nekvalitní a špatně technicky provedené webové stránky, nefunguje ani možnost vytvořit si účet.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za recenzi a vcelku kladné hodnocení. Je nám líto, že jste měla problémy při vytvoření zákaznického účtu. Pokud by jste nás kontaktovala v okamžiku problému, mohli jste tento problém společně vyřešit. Nyní Vám bohužel můžeme nabídnou jen součinnost v případě, že by se Vám registrace stále nedařila.
Přejeme klidné svátky a hezký den
Team Ex Herbis
 

Přidáno: 24.11.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

seriózní k popisu zboží, ne však zrovna nejrychlejhší

Pro:

přesnou identifikaci zboží - kořen kozince blanitého versus obchody, které prodávají tzv. kořen kozince - existuje cca 6 druhů byliny, blanitý je z Číny a dva rostou v Česku - ale mají jiné a v některém ohledu dokonce kontradiktorní účinky - protože jsou nejspíš levnější a obchody je přesto prodávají za cenu blanitého, může takový obchodník pacienty i poškodit...

Proti:

jsem zvyklý na expedici internetových zakázek většinou hned příští den po objednávce

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za recenzi. A jsme rádi, že jste spokojen se zbožím. Objednávku z 13.11.16 jsme expedovali 16.11.16 což opravdu není příští den po objednávce, a mrzí nás, že jsme Vás v tomto ohledu zklamali. Dne 14.11.16 jsme spustili novou verzi přehlednějšího e-shopu a věřím, že nám i přes 2 denní zpoždění zachováte přízeň. S přáním hezkého dne Team Ex Herbis
 

 

NGMwYjU0Y